19 jun 2012

Frosting de Fudge de chocolate


2 ½ tazas de mantequilla sin sal, derretida / 2 ½ tazas de manteiga sen sal, derretida. 
4 tazas azúcar, tamizado / 4 tazas azucre, tamizado. 
1 taza de cacao en polvo / 1 taza de cacao en polvo
2 cucharaditas de extracto puro de vainilla / 2 culleres pequenas de extracto puro de vainilla. 
3 cucharadas de agua tibia / leche / 3 culleres de auga tibia/leite.
Una pizca de sal / Un chisco de sal. 

1. Añadir el cacao y la mantequilla derretida en una sartén y mezclar suavemente a fuego lento / Engadir o cacao e a manteiga derretida nunha tixola e mesturar suavemente á fogo lento. 
2. Añadir el azúcar y continuar batiendo hasta que no haya grumos y quede una mezcla uniforme / Engadir e continuar remexendo até que non haxa grumos e quede unha mestura uniforme. 
3. Añadir agua o leche para la textura más cremosa y seguir removiendo hasta que quede una mezcla suave, brillante y de consistencia firme / Engadir auga ou leite para a textura máis cremosa e seguir remexendo até que quede unha mestura suave, brillante e de consistencia firme. 
4. Retirar del fuego y dejar que se enfríe / Retirar do fogo e deixar que enfríen.

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