• 2 ½ tazas de mantequilla sin sal, derretida / 2 ½ tazas de manteiga sen sal, derretida.
• 4 tazas azúcar, tamizado / 4 tazas azucre, tamizado.
• 1 taza de cacao en polvo / 1 taza de cacao en polvo
• 2 cucharaditas de extracto puro de vainilla / 2 culleres pequenas de extracto puro de vainilla.
• 3 cucharadas de agua tibia / leche / 3 culleres de auga tibia/leite.
• Una pizca de sal / Un chisco de sal.
1. Añadir el cacao y la mantequilla derretida en una sartén y mezclar suavemente a fuego lento / Engadir o cacao e a manteiga derretida nunha tixola e mesturar suavemente á fogo lento.
2. Añadir el azúcar y continuar batiendo hasta que no haya grumos y quede una mezcla uniforme / Engadir e continuar remexendo até que non haxa grumos e quede unha mestura uniforme.
3. Añadir agua o leche para la textura más cremosa y seguir removiendo hasta que quede una mezcla suave, brillante y de consistencia firme / Engadir auga ou leite para a textura máis cremosa e seguir remexendo até que quede unha mestura suave, brillante e de consistencia firme.
4. Retirar del fuego y dejar que se enfríe / Retirar do fogo e deixar que enfríen.
No hay comentarios:
Publicar un comentario