19 jun 2012

Frosting de azúcar moreno


Este frosting os quedará genial en tartas o bizcochos y para hacer la mezcla más consistente sólo tenéis que añadir más azúcar moreno y si la queréis más cremosa no dudéis en añadirle más mantequilla / Este frosting quedaravos xenial en tartas ou biscoitos e para facer a mestura máis consistente só tedes que engadir máis azucre moreno e se a queredes máis cremosa non dubidedes en engadirlle máis manteiga
1 ½ taza de azúcar moreno / 1 ½ taza de azucre moreno.
¼ de taza de leche / ¼ de taza de leite 
3 cucharadas de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente / 3 culleres de manteiga sen sal, á temperatura ambiente.  
1 cucharadita de sabor de tu elección / 1 culler pequena de sabor da vosa elección. 

1. Mezclar el azúcar moreno, leche y mantequilla en una sartén hasta que se derrita el azúcar / Mesturar o azucre moreno, leite e manteiga nunha tixola até que se derrita o azucre.
2. Se deja cocer durante 3 minutos mientras se remueve continuamente / Se deixa cocer durante 3 minutos mentres se remexe continuamente. 
3. Retirar del fuego y añadir el sabor que queráis / Retirar do fogo e engadir o sabor que querades. 
4. Dejar que la mezcla se enfríe gradualmente / Deixar que a mestura se enfríe gradualmente. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario